Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

First TV Crush...

Τις προάλλες ανέφερα σε αυτή την ανάρτηση για το ότι παρακολουθούσα Power Rangers! Ξέρω, όλα τα παιδάκια παρακολουθούσαν αυτή την ομολογουμένως τραγική σειρά, αλλά εγώ είχα έναν παραπάνω λόγο! Ενώ σε όλα τα αγόρια συμμαθητές μου, απ' ότι θυμάμαι άρεσε η Kimberly, η ροζ ranger, σε εμένα άρεσε ο Tommy, ο πράσινος.

O Tommy ήταν αρχικά κακός  και πολεμούσε όλους τους υπόλοιπους Rangers όσο βρισκόταν κάτω από την επήρεια μαγείας, αλλά στη συνέχεια έγινε καλός και κόντεψε μάλιστα να πεθάνει! Αυτά έβλεπα και γω που έχω αδυναμία στους ήρωες που έχουν σκοτεινή και τραγική πλευρά και τον λάτρεψα. Δεν ήμουν σαν όλους τους άλλους που συμπαθούσαν τον αρχηγό (μα πόσο κλισέ...) Jason, τον κόκκινο ranger.


Για να μην τα πολυλογώ, όμως ο Tommy δεν ήταν απλά ένα κόλλημα της μικρής ηλικίας! Με ακολούθησε μέχρι την εφηβεία και επανήλθε όταν τον είδα πριν κάποια χρόνια σε ένα επεισόδιο του MTV undressed. Τότε πέραν του ότι έμαθα πως στην πραγματικότητα είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών, συνειδητοποίησα ότι έχει ομορφύνει πολύ το παλικάρι!


Έφαγα μάλιστα τέτοια επανάληψη του κολλήματος μου μαζί του, που κάθισα και είδα για πάρτη του και μόνο μία ολόκληρη -πρόσφατη- σαιζόν Power Rangers (Dino thunder) στην οποία πρωταγωνίστησε!

ΥΓ1: Αν δεν ήταν η χιλιομετρική απόσταση που μας χωρίζει, πραγματικά θα ξαναξεκινούσα Καράτε αύριο κιόλας!

ΥΓ2: Υπόσχομαι το blog να μη ξαναχτυπήσει τέτοια επίπεδα κατάντιας... :)

EDIT: Ευτυχώς μου υπενθύμισε ο homogreek το σημαντικότερο. Πως τελικά ο "geeky" μπλε Ranger Billy αποκάλυψε ότι είναι gay.

7 σχόλια:

  1. Καλά βρε που τα θυμάσαι όλα αυτά...τόση επανάληψη πια!!!!!!!!! Κ εγώ το έβλεπα αλλά δεν τα θυμάμαι!!!

    Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Leviathan
    Όχι απλά not bad! Πάρα πολύ καλός είναι!

    @Ανώνυμος
    Έχω ενοχλητικά καλή μνήμη! Εντάξει ίσως να βοήθησαν και οι αρκετές επαναλήψεις που έβαζε ο Αντ1 και πάντα τις έβλεπα και χαλβάδιαζα τον Τομμυ!

    @g for george
    Ποτε δεν είναι αργα! Τώρα είμαι μεγαλύτερος απ'ότι ήσουν εσύ τότε και σου λέω κάθισα και είδα πριν λίγους μήνες ολόκληρη καινούρια saison... Να φανταστείς ο χαρακτήρας του από μαθητής Λυκείου είχε γίνει καθηγητης Παλαιοντολογίας!!!
    (Μόνο που τα γραφω ντρέπομαι!!! lol)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμένα μου άρεσε η Kimberly....ο Tommy μου την έσπαγε...επίσης ..όπως έγραψα και στο blog μου...ο Billy (Μπλε) ήταν gay και αποχώρησε απο τη σειρά γι'αυτό το λόγο...

    Υ.Γ. ακόμα βλέπω Power Rangers....και δεν ήταν ούτε είναι τραγική σειρά...:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τη συμπαθούσα καθόλου την Kimberly. Τα είχε με τον Tommy και την έβλεπα ανταγωμιστικά! ;)

    Όσον αφορά τον Billy. Το είχα διαβάσει και ήθελα να το αναφέρω αλλά με την αναζήτηση φωτογραφιών ξεχάστηκα και δεν το έβαλα τελικά!

    ΥΓ: Eπιμένω είναι τραγική αλλά αυτό δε με εμπόδισε ποτέ να τη βλέπω φανατικά, ακόμη και τώρα! Ειδικά η φάση της μεταμόρφωσης είναι σχεδόν γελοία... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εεεεεεεε ο πρασινος ειχε φιλισει τη ροζ!!! σκανδαλο της εποχης, σαν τωρα το θυμαμαι ! κοκκινος rules,αν κ ο αλφα 5 παντα εκλεβε τη παρασταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή