Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Τι να μη ρωτήσεις ποτέ έναν gay...



Αυτό βέβαια θα ίσχυε αν στην Ελλάδα υπήρχε μία ελάχιστη ενημέρωση για το θέμα. Δυστυχώς στη χώρα μας έχει συνδυαστεί η ομοφυλοφιλία με κάποια τουλάχιστον τραγικά πρόσωπα της παρακμιακής Show biz και στον κόσμο αρκεί αυτό!
Συνεπώς ένα αντίστοιχο ελληνικό video θα μπορούσε να λέγεται, "Τι να ρωτήσεις έναν gay μπας και ξεστραβωθείς!"

10 σχόλια:

  1. Κι όμως τον βρήκα σε ένα ντυμένο!
    http://www.youtube.com/watch?v=dyx-xfuoftE

    Συνήθως ζεσταίνεται ο άνθρωπος... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς, είναι πως και οι διαφορές "τρελές" και "παρακμιακές" της show biz είναι ¨εμείς", είναι και αυτοί αδερφές όπως όλοι μας. Το να λέμε λοιπόν πως κακώς ο κόσμος μας ταυτίζει με αυτούς είναι και ανακριβές και κάτα βάσει ομοφοβικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι δεν το αμφισβητώ (το ότι και αυτοί ανήκουν στο..."εμείς"). Απλά προσπαθώ να κρίνω τους ανθρώπους ασχέτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Όταν μία προσωπικότητα είναι τραγική, είναι τραγική. Απλά η ποιότητα των gay της ελληνικής show biz είναι τραγικό, όπως φυσικά και αυτό των straight.

    Το αποτέλεσμα είναι λόγω του ότι αυτοί αποτελούν για τον περισσότερο κόσμο το μόνο ερέθισμα σε σχέση με το τι είναι gay να διαμορφώνεται μία εντελώς λανθασμένη αντίληψη. Κάτι που δε συμβαίνει με τους straight...

    Δεν καταλαβαίνω τι είναι ομοφοβικό σε αυτό που λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το να μιλάμε απαξιωτικά για ομοφυλόφιλους επειδή δεν είναι "νταλικιέριδες" και πολύ str8 looking και άρα να τους θεωρούμε "τρελές", "κραγμένες" νομίζω είναι λίγο ομοφοβικό. Επίσης πιστεύω είναι γενικά απαξιωτικό το να πιστεύουμε οι ομοφυλόφιλοι ότι για να είμαστε αποδεκτοί και σεβαστοί σαν άνθρωποι πρέπει να αντιγράφουμε τις str8 συμπεριφορές κυρίως σε ό,τι αφορά την περίφημη αρρενωπότητα. Και όσο το κάνουμε πιστεύω κάτα βάθος το κάνουμε από φόβο για αυτό που είμαστε άρα ουσιαστικά απο ομοφοβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον παρεξηγήθηκα! Προς θεού! Δε μίλησα εγώ για αρρενωπότητα. To τελευταίο που με απασχολεί είναι αυτό!

    Απλά ο μέσος έλληνας έχει μία στερεότυπη αντίληψη για τους gay λόγω των media που συχνά απέχει πολύ από την πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μιλάω γενικά με αφορμή τα όσα γράφεις. Η αλήθεια είναι πως και οι περισσότεροι str8 που ξέρω δεν έχουν πρόβλημα με τις αδερφές, αρκεί να μην "αδερφίζουν". Και όσο κι αν αυτό μπορώ να το κατανοήσω σε ένα βαθμό για έναν ετεροφυλόφιλο, το θεωρώ απαράδεκτο να συμβαίνει και μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φοβερος ο τυπακος στο βιντεο,παω στοιχημα οτι εκανε πολλους στρειτ να μαυρισουν απο το κακο τους,απαντα στις ηλιθιες αποριες τους κ τα αθλια κολληματα τους τοσο απλα και αφοπλιστικα.

    mahler,εκει που το πηγαινες μια χαρα το γαμησες τελειως.Οντως ειναι μαλακια να αντιπαθουμε τους θηλυπρεπεις,να τους θεωρουμε υπευθυνους που οι στρειτ μας μισουν κ να νομιζουμε οτι ειμαστε λιγοτερο ομοφυλοφιλοι απο αυτους,αλλα ειναι το ιδιο ακυρο και αστειο να λες οτι οποιος δεν κρυβει μεσα του εναν Βασιλειο Κωστετσο το κανει απο φοβο μην τον κραξουν η απο απεχθεια προς τη σεξουαλικη του ταυτοτητα και "αντιγραφει στρειτ συμπεριφορες".Δε μπορω να φανταστω οτι καποιος μπορει να ελεγξει το ποσο ανδροπρεπως η οχι φερεται.Και ακομα κ αν προσπαθησει,it won't last....Εχω δει φιλο να προσπαθει να το κανει,τον γαμησε ψυχολογικα η ολη διαδικασια και γυρισε στα πατρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή