Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Τα μυστικά μου...

Ζήλεψα που όλοι γράφουν για τα μυστικά τους και παρότι έλεγα παλαιότερα πως κάτι τέτοια παιχνίδια είναι σαχλά, ενέδωσα και τελικά γράφω και εγώ! Μάλλον δε χρειαζόταν να κάνω ανάρτηση με τα μυστικά μου, βέβαια, μιας και δεν κρατάω και πολλά από εσάς. Έτσι λοιπόν, αυτή η ανάρτηση θα είναι κάτι σαν ανακεφαλαίωση των μυστικών μου

1) Είμαι gay (ναι, ναι το ξέρω πέφτετε από τα σύννεφα!), μόλις πρόσφατα συμφιλιώθηκα με αυτο και το έχω αποκαλύψει σε πολύ λίγα άτομα.

2) Για πολλά χρόνια είχα πείσει τον εαυτό μου πως είμαι bisexual

3) Έχω ανακαλύψει πως ένας πολύ καλός και παλιός φίλος μου είναι gay ενώ παράλληλα είναι το πλέον ομοφοβικό άτομο που γνωρίζω.

4) Την πρώτη (και μόνη) κοπέλα που είχα μπορεί να την πλησίασα με βάση τη λογική αλλά την ερωτεύτηκα και έκανα πολύ καιρό να την ξεπεράσω.

5) Ένα ορθοπεδικό πρόβλημα με ακολουθεί τα τελευταία 7 χρόνια (κάτι είχα αναφέρει στην πρώτη-πρώτη μου ανάρτηση) και πολλές φορές έχει επιβαρύνει την πολύ κακή ψυχολογία μου. Μία από αυτές τις φορές ήταν και πριν 3 περίπου μήνες. Ήμουν τόσο χάλια που άνοιξα το blog. Οπότε έκανε και ένα καλό!

6) Ήμουν παπαδοπαίδι για 7 χρόνια. Μάλλον σε αυτά τα 7 χρόνια πήγα στην εκκλησία για όλη μου τη ζωή, και δεν πολυθέλω να πηγαίνω έκτοτε...

7) Με τους γονείς μου έχω μία πολύ περίεργη σχέση. (άνευ link, βρίσκονται σχεδόν στις μισές αναρτήσεις μου!) Μία σχέση αγάπης και μίσους. Με τρελαίνουν με την ομοφοβία τους (κυρίως η μητέρα) και εγώ τους το ανταποδίδω με το να τους συμπεριφέρομαι με πολύ άσχημο τρόπο χωρίς αυτοί να ξέρουν το λόγο... Για αυτό μάλιστα θέλω να τους πω την αλήθεια για μένα. Γιατί εν μέρει εξηγεί την πολύ απότομη συμπεριφορά μου σε αυτούς.

Όποιος ενδιαφέρεται να αποκαλύψει τα μυστικά του, ας το κάνει!

18 σχόλια:

  1. οκ λεω να κανω κι εγω μια παρομοια αναρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι γονείς το έχουμε ξαναπεί το μαθαίνουν τελευταίοι και μόνον όταν εσύ είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες μιας ενδεχόμενα κακής αντίδρασής τους. Καταλαβαίνω τι περνάς λόγω του ότι η συνειδητοποίηση σου έγινε και λίγο αργά, αλλά σιγά σιγά θα στρώσουν οι σχέσεις με τους γονείς. Όσο δε περνούν τα χρόνια θα συνειδητοποιείς πως δύσκολα θα σε αγαπήσει άνθρωπος περισσότερο από αυτούς. Πρόσεχε λοιπόν, όχι βεβιασμένες κινήσεις και προπαντός μην χαλάσεις την σχέση με τους γονείς αν αυτό γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό με φίλο που ανακάλυψα ότι είναι gay και αυτός δεν θέλει να το παραδεχτεί, το έχω βιώσει κι εγώ. Από την άλλη, αν αυτός δεν μπορεί να το δεχτεί, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

    Με τους γονείς είναι όντως πολύ σοβαρό θέμα, αλλά νομίζω ότι σιγά σιγά θα ηρεμήσεις κι εσύ, οπότε εάν και εφόσον έρθει η κατάλληλη στιγμή θα το ξέρεις. Σίγουρα, όμως, καλό είναι να έχεις σταθεί και λίγο στα πόδια σου, έτσι ώστε να μπορείς να διαχειριστείς την όποια ενδεχόμενη αρνητική αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα το έλεγες στους γονείς σου; Το σκέφτεσαι;
    Πως πιστευεις πως θα το εκλάβουν;

    ωραια τα μυστικα σου!

    Τα καλυτερα που εχω διαβασει ως τωρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ορθοπαιδικό...Ο κλάδος λέγεται ορθοπαιδική και όχι ορθοπεδική!θες και ετυμολογία? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @aizen Κάνε-κάνε να ικανοποιήσεις και τα κουτσομπόλικα ένστικτά μου! ;D

    @mahler Το έχω πει άλλωστε. Όταν θα είμαι πλήρως (όχι 100% αλλά 1000%) ανεξάρτητος θα γίνει κάτι τέτοιο. Όσο για το κατά πόσον με αγαπούν όσο νομίζουν, θα φανεί μέτα από ένα διάστημα από τότ που θα κάνω την αποκάλυψη...

    @Zero Σύντομα θα κάνω το coming out μου και σε αυτόν οπότε και ελπίζω να τον κάνω να αισθανθεί καλύτερα με τον ίδιο του τον εαυτό...

    @Coula Κάποια στιγμή θα τους το πω. Θα το εκλάβουν όπως ο μέσος έλληνας γονιός ίσως και χειρότερα. Με γιατρό έξω από την πόρτα θα γίνει μάλλον η δουλειά...

    Είδες τι μπορεί να βρίσκεται κρυμμένο σε μία ντουλάπα? ;D

    @tove Besides no1 i suppose! lol

    @Stewie Τώρα θα φας άκυρο πανηγυρικό επειδή πήγες να εκμεταλευτείς την αυτοβούλως δηλωθείσα αδυναμία μου στην ορθογραφία! Η λέξη γράφεται και με αι και με ε. Η ετυμολογία της πρώτης από το ορθόν και το παιδί και της δεύτερης από το ορθόν και το πέδος (εξ ου και πέδηση!).

    Έτσι για να πας να το παίξεις σπασαρχίδας με τον μαέστρο του είδους! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσύ θα φας άκυρο καλέ μου γιατί το ορθοπεδικός είναι αναχρονιστικό.το σωστό είναι "ορθούν τον παίδα".Η ετυμολογία που λες εσύ,αποφασίστηκε αυθαίρετα και είναι αδόκιμος όρος,ενώ το ορθοπαιδικός έχει διεθνώς την ίδια ετυμολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mia xara ta mistika sou...oso gia to or8opediko provlima mi to dineis simasia pera apo auti pou tou axizei...milao ek peiras...kali evdomada!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι εύκολο πολλές φορές. Αν πονάς ειδικά και αναγκάζεσαι να μένεις στο κρεβάτι για αρκετό καιρό, επηρεάζεσαι και ψυχολογικά! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελπίζω να ξεπεράσεις γρήγορα το ορθοπεδικό (ή/και ορθοπαιδικό - και τα δυο ισχύουν, δες εδώ: http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE&dq= ).
    Με τους γονείς σου πρέπει να είσαι υπομονετικός, δεν πρέπει να βιαστείς καθόλου και κυρίως πρέπει να τους προετοιμάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ πέστα ρε Turi! Του τα 'λεγα του Stewie κανα μισάωρο χθες στο msn, τη ψυχή μου έβγαλε!

    Τι εννοείς να τους προετοιμάσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να τους προετοιμάσω μου λέτε, να τους προιδεάσω μου λέτε. Και ρωτάω: "Με ποιον τρόπο...???????". Θεωρώ ότι δεν υπάρχει τρόπος, αλλά αν έχετε να προτείνετε κάτι είμαι ανοικτός.

    ΥΓ: Έλεγα να τους βάλω στο DVD το prayers for Bobby να πατήσω το play και να γυρίσω μετά από 2 ώρες για να κάνω τη συζήτηση μαζί τους! lmfao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α εύκολο, μπορείς να σπάσεις την καθημερινή ρουτίνα της συμπεριφοράς σου προσθέτοντας λίγο λίκνισμα, μια χαριτομενιά εδώ, μια τσαχπινιά εκεί.
    Να βάλεις λίγο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου με ένα ροζ φουλάρι (παγιέτες μόνο για βράδυ μην σε πούν και βλαχογκόμενα), να φωτίσεις το πρόσωπο με ένα διακριτικό makeup, ή αν τα βαριέσαι όλα αυτά από αύριο άρχισε να τραγουδάς στο σπίτι διαχρονικά χίτ όπως το παρακάτω http://www.youtube.com/watch?v=pxP8zltP7PM

    Άντε όλα εγώ θα στα λέω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αχαχαχαχαχαχαχα Μέ ριξες στα πατώματα πρωί-πρωί!
    Νομίζω θα ήταν προτμότερο να το μια και έξω από το να ακολουθήσω τις συμβουλές σου...
    No offense!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. είσαι μίζερος αυτό έχω να πώ. Τέτοιο event κι αντί να κάνεις ένα show της προκοπής εσύ θέλεις απλά να πείς "μαμά, μπαμπά με βλέπετε που γέρνω, ε τον παίρνω και από πάνω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή