Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Μία απόδραση...

Με αυτά και με αυτά -στρατό, εξεταστικές κ.ο.κ.- ούτε που είχα καταλάβει πόσο καιρό είχα να αποδράσω από την καθημερινότητα, έστω για ένα τριήμερο βρε αδερφέ. Έτσι με την ευκαιρία του 3ημέρου της 25ης Μαρτίου έβαλε το boyfriend την ιδέα της απόδρασης, διάλεξα εγώ το μέρος και φύγαμε. Περιττό να σας πω, πως παρότι έχω δεχτεί από μία φίλη μου αλλεπάλληλες προτάσεις για να επισκευτούμε το Ναύπλιο όπου έχει εξοχικό δεν είχε τύχει να το επισκεφτώ ποτέ! Είχα δει και τις τρομερές φωτογραφίες από την πρόσφατη επίσκεψη σε αυτό των Bear και g for george, οπότε η υπόθεση προορισμός είχε κλείσει πριν καν ανοίξει. 

Τρία αξιομνημόνευτα πράγματα έγιναν που ήθελα να καταγράψω εδώ όταν θα επέστρεφα, από τα οποία το ένα μου διέφευγε μέχρι πριν λίγο που άρχιζα να με κοροϊδεύω γράφοντας πως γήρας ουκ έρχεται μόνον...

1) Οι τοπικοί ήρωες της επανάστασης είναι... "μερακλήδες"!
Μα ούτε ντροπή, ούτε διάκριση ο πορθητής του Παλαμηδίου που δείχνει να απολαμβάνει... τη "συντροφιά" ενός κορμού δέντρου μέσα από τη φουστανέλα του...! Το συγκεκριμένο παρεμπιπτόντως ήταν παρατήρηση και αστεϊσμός του boyfriend!!! To boyfriend που δεν μπορούσε καλά-καλά πριν ένα μήνα να πει τις λέξεις gay και ομοφυλόφιλους και προτιμούσε όταν αναφερόταν σε κάποιον να λέει "σαν και μας", έκανε και gay χιούμορ!!! Καλά να πάθει με τέτοια αδερφή σαν και μένα που έμπλεξε! :P

2) Στην καφετέρια Ξένον είδα ένα ζευγάρι ανδρών σε περίοπτη θέση  (πάνω ακριβώς στη θέση της πτυσσόμενη τζαμαρίας του μαγαζιού και σε υπερυψωμένο σημείο, σα να λέμε ανθρώπινη βιτρίνα για να μην τα πολυλογώ! :P) να κάθονται ο ένας απέναντι από τον άλλον, πολύ κοντά έτσι ώστε τα πόδια του ενός να βρίσκονται μέσα στα πόδια του άλλου, τα χέρια πιασμένα σφιχτά και ενώ κοίταζαν ο ένας τον άλλο σιγοψιθύριζαν γλυκόλογα...  Τόσο πολύ μου άρεσε η εικόνα όταν την πήρα είδηση (που δεν ήταν παρά όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε) έτσι ώστε ξέχασα το κινητό στο τραπέζι και μου φώναξε ο σερβιτόρος τουλάχιστον 2-3 φορές...

3) Σε ένα από τα τουριστικά μαγαζάκια που πήγαμε ο ιδιοκτήτης/πωλητής ήταν όχι μόνο από την Εύβοια, αλλά και από το χωριό της μάνας μου! What are the chances anyway...? Και αυτό ήταν μόνο το αποκορύφωμα. Την ίδια περίοδο με μένα ήταν στο Ναύπλιο η προαναφερθείσα φίλη που βρισκόταν στο εξοχικό της και πήγαμε για καφέ όπου γνώρισε το boyfriend, ένας φίλος μου από το πανεπιστήμιο που δυστυχώς δεν είδα, ο αδερφός της κολλητής μου που επίσης δεν είδα και τρεις συμφοιτητές μου που δυστυχώς είδα δις! Και ξαναρωτάω: What are the chances anyway...?

14 σχόλια:

  1. Χι χι χι...
    Αυτό με το παλούκι κάτω από τ’ αγάλματα το έχω δει να ΄φοριέται’ πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραιο ακουγεται το 3μερο.
    νασεπω κανε μια αναρτηση γιατι το'χω σε πολυ μεγαλη απορια,και για προσωπικους λογους-εσυ,ζωντας σε μικρη πολη και με τους γονεις σου(οπως εγω) πως βρηκες boyfriend???!!
    θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!πες τη μυστικη συνταγη και σε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια χαρά αγορίνα. χαίρομαι που και ο γκόμενος σιγά σιγά γίνεται ένας άπο εμάς και αποκτά πουστροχιούμορ (αν και του αγάλματος το τραβάει ο οργανισμός του χαχαχα). Όσο για το Ναύπλιο το γαμιστρώνα της Ελλάδος δεν είναι να το επισκέπτεσαι σε διακοπές ειδικά 3ήμερα γιατί είναι γεμάτο γνωστούς χαχαχα.

    @aizen999
    μαρή, αναγνώστης του μπλόγκ είναι. Καλά δεν διαβάζεις προσεκτικά τον φίλο μας νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε mahler, και να τον ρωτάω, με τι μαγικό ραβδί τα κατάφερε όλα αυτά τα θαύματα και το παλιόπαιδο δεν απαντάει, μόνο γελάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο_Ο αναγνωστης?ρε μηπως να δωσω αριθμο και διευθυνση μεσω αναρτησης?θα την ονομασω 'προς παν ενδιαφερομενο'!χαχααχαχχα (αστειευομαι βεβαια)(?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Sikman
    είδες αγορίνα μου, κάλιο αργά παρά ποτέ :)
    To μαγικό ραβδάκι λέγεται αγάπη :)

    @aizen999
    άντε βρε ζαβό, στην ηλικία σου δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσεις για να βρείς αγόρι, μάλλον το αντίθετο. Άντε μην ακούω χαζά, the truth (and sometimes men) are outhere).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχεις δικιο,αλλα η ηλικια μου ειναι ασχετη.στη γοητεια μου τα χρωσταω ολα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @athens girl Πρέπει να είναι για λόγους στατικότητας τόσο "in" το παλούκι. Διαφορετικά, οχι 10, αλλά 90% θα έπρεπε να είμαστε με βάση τα αγαλματα... :)

    @aizen Καλά βρε χαμένο, το ότι εσύ έκανες το πρώτο σχόλιο και στα δύο μέρη της ιστορίας δεν το θυμάσαι...? Σαν το Mahler και συ?? Μόνο την πρώτη γραμμή. την τελευταία και τις φωτογραφίες...??? lol

    ΥΓ: Έχε χάρη που έχω το boyfriend, γιατί διαφορετικά θα σου έκανα καντάδα κάθε βράδυ! :P

    @glife ναι...

    @mahler Ε, τι να κάνω? Δεν είχα πάει και μου φάνηκε καλη ιδέα... Θα το έχω υπόψιν για την επόμενη φορά!

    @sikman Με προκαλείς να βγάλω και στο blog τον πιο χυδαίο μου εαυτό, αλλά δε θα ενδώσω κύριος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παραλίγο να βρεθούμε μούρη με μούρη! και όχι τίποτε άλλο, δεν θα ξέραμε ο ένας τον άλλον. Ήταν να πάω κι εγώ Ναύπλιο (δίχως μπόιφρεντ) αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και έλεγα γαμώτο να ενημερώσω ότι θα κατέβαινα κάτω από το αυλάκι μπας και ήσουν available... Αν είχαμε κανονίσει θα αναγκαζόσουν να έρθεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το 3. Είσαι στο πιο κεντρικό μέρος και δε βλέπεις γνωστό ούτε με το κιάλι. Πας στην πιο απόμερη παραλία του νησιού που δεν το έχει ο χάρτης, πίσω από τον τάδε κόλπο, μετά την τέταρτη σπηλιά που δεν την ξέρει η μάνα της και βλέπεις τον περιπτερά σου να λιάζεται! Νόμος του Μέρφι, δεν εξηγείται αλλιώς!

    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Εκείνος Να ήταν ο περιπτεράς μόνο πάει στο διάλο! Όταν είναι όμως ο περιπτεράς, ο θείος σου, ο ψιλικατζής και ο καθηγητής σου μάλλον κάτι δεν πάει καλα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή