Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Kevin Walker everyone!

Έχει περάσει πάνω από ένας μήνα από τότε που ξετίναξα όλα τα επεισόδια της σειράς Brothers and Sisters και ήθελα να κάνω μία ανάρτηση για έναν από τους gay χαρακτήρες της σειράς, τον Kevin Walker αλλά όλο το άφηνα για αργότερα... (βασικά με είχε στενοχωρήσει και ένα επεισόδιο που τον αφορούσε για αυτό και το είχα αφήσει...)

O Kevin (Matthew Rhys) είναι ένα από τα πέντε αδέρφια της οικογένειας Walker. Είναι ένας out σαραντάρης δικηγόρος. Ως χαρακτήρας μάλλον είναι ενοχλητικός. Είναι γκρινιάρης, εγωιστής, ψηλομύτης, εξυπνάκιας, θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και όπως όλα τα αδέρφια Walker ξέρει να στήνει στο πιτς-φιτίλι έναν καυγά από το μηδέν έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα οικογενειακά δείπνα! Τα παραπάνω χαρακτηριστικά βέβαια μάλλον είναι η άμυνα του χαρακτήρα για την εσωτερικευμένη ανασφάλεια που νιώθει για τον εαυτό του, γιατί μπορεί να είναι out αλλά τουλάχιστον στην πρώτη σεζόν της σειράς εμφανίζεται να τον ενοχλεί όταν οι άλλοι αντιλαμβάνονται τον προσανατολισμό του. Τόσο λόγω της αδυναμίας μου σε ήρωες με μία κάποια τραγικότητα όσο και λόγω του ότι έβλεπα τον εαυτό μου στα αρνητικά χαρακτηριστικά του τον λάτρεψε από την πρώτη στιγμή.


Θεωρώ ότι παρότι στην πρώτη σεζόν η σειρά αναπαράγει αρκετά gay στερεότυπα, από τη δεύτερη και έπειτα και μέχρι σήμερα έχει βελτιωθεί αρκετά και προβάλει θετικά τους gay χαρακτήρες της, τη σχέση μεταξύ δύο ανδρών αλλά και γενικότερα πως αντιμετωπίζονται οι χαρακτήρες από την οικογένεια και τον περίγυρό τους. Επειδή ο χαρακτήρας μας όμως δε θα μπορούσε να είναι μπακούρι για πολύ, μπήκε στη σειρά ο Scotty (Luke Macfarlane). Γιατί η επιβράβευση του κάθε σπαστικού και μαλακομπουκομένου ομοφυλόφιλου πρέπει να είναι ένα sexy πιπίνι με χρυσή καρδιά όπως ο Scotty...

Δε θέλω να πω πολλά για να μη γίνω spoiler, αλλά αν έχετε χρόνο θα σας πρότεινα να τη δείτε. Είναι μία καλή σειρά γενικότερα και καταπιάνεται σχετικά συχνά και με θέματα λοαδ ενδιαφέροντος.

ΥΓ1: Οι εν λόγω χαρακτήρες αποτελούν δύο από του πλέον δημοφιλείς ομοφυλόφιλους χαρακτήρες όλων των εποχών!
ΥΓ2: Aizen, υπέρτατε spoiler, αν τη βλέπεις πρόσεχε τα σχόλιά σου! :P


10 σχόλια:

  1. Μου αρέσει η σειρά να και δεν έχω όρεξη να την βλέπω ολόκληρη παρά μόνο το κομμάτια που παίζουν οι δύο. Νομίζω ο hοmοgreek έβαζε όλα τα αποσπάσματα μαζεμένα και τα έβλεπα αλλά μπορεί να κάνω και λάθος (;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι δεν κάνεις λάθος. Τα έβαζε στα πλαίσια της στήλης του gay tv. Από εκεί μάλιστα θυμήθηκα πως είχα δει ένα επεισόδιο στο φυλάκιο που ήμουν αμέσως μετά από μία βραδινή σκοπιά στο foxlife της NOVA και μου άρεσε πολύ! Έτσι ξεκίνησα και να το βλέπω ολόκληρο. Πάντως η οικογένεια θυμίζει πολύ μία κλασσική ελληνική (όχι σε ότι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του gay αδερφού-γιου βέβαια!) για αυτό και μου αρέσει...

    ΥΓ: Ζεις ρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το gay tv ξανάρχισε σήμερα στο blog μου με αφορμή το νέο επεισόδιο του B&S....αν και τη βαριέμαι γενικά σαν σειρά...η αγαπημένη μου σειρά είναι το Fisica o Quimica ...μια ισπανική σειρά...πολύ τέλεια..με εφήβους πρωταγωνιστές...αλλά δυστυχώς δεν ανεβαίνει στο youtube...ωστόσο υπάρχει στο web tv του Antenna 3 αλλά ολόκληρη ...όχι μόνο η ιστορία του FER & DAVID...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν την έχω δεί. πάντως η καλύτερη σειρά σε ότι αφορά γκέι χαρακτήρες είναι κατά την γνώμη μου το Six feet under.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gay in evia, δε τη βλεπω,αλλα μονο για τον luke θ'αρχισω!χαχααχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Luke Macfarlane τα είχε με τον Wentworth Miller από το Prison Break..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @mahler εχω κατεβάσει την πρώτη σαιζόν εδώ και 2-3 βδομάδες και δεν έχω αξιωθεί να την αρχίσω λόγω υποχρεώσεων.

    @aizen Όταν είχε ξεκινήσει η σειρά δεν πολυέλεγε εμφανησιακά. Τον είχαν ακούρευτο και ξυρισμένο βλέπεις. Τώρα είναι όμως άλλο πράγμα! ;)

    @GN24 και με τον γλυκούλη-κοντούλη γιατρό από το grey's anatomy κατι είχε ακουστεί νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι με εκείνον τα είχε κανονικά...με τον Wentworth δεν το είχαν πει, επειδή ο Wentworth δεν είναι ακόμα out of the closet ...

    http://justjared.buzznet.com/2007/08/27/luke-macfarlane-wentworth-miller/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω τη σειρά αλλά αυτός ο Luke είναι κούκλος...μήπως ν'αρχίσω να τη βλέπω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Nandia Άμα είναι να μας φάτε και τους gay οι γυναίκες να δω τι θα κάνουμε εμείς! Είναι openly gay το παληκάρι! :)

    Τη σειρά ξεκίνα να τη βλέπεις, αν και ο Luke παίζει δευτερεύοντα ρόλο τον περισσότερο καιρό. Αν θες να τον δεις όσο κούκλος είναι τώρα, δες την τελευταία σαιζον! He's hot!

    ΑπάντησηΔιαγραφή