Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Πίσω και σας φάγαμε!!!!

Άλλη μία καταπιεσμένη, ντουλαπάτη αδερφή που ζει στην επαρχία μπαίνει στη ζωή μας μέσω της ελληνικής blogόσφαιρας. Πάνε οι καιροί που καθόμασταν και μιζεριάζαμε μόνοι μας, κλεινόμασταν στα σπίτια και κλαίγαμε τη μοίρα μας (δε ξέρω για σας αλλά εγώ αυτά έκανα...). Τώρα υπάρχει διέξοδος, υπάρχει το blogging! Ανοίξτε όλοι ένα blog και ελάτε να γίνουμε... πολλές! :)


Τώρα για το συγκεκριμένο. Στον closeted bloke  αναγνώρισα τη μιζέρια των πρώτων μου αναρτήσεων (μας προειδοποιεί πως θα γίνουμε και μάρτυρες της γκρίνιας του, οπότε σίγουρα θα βρω και άλλα κοινά!) και ταυτίστηκα με την περιγραφή των νεανικών του χρόνων (καλά με αυτή πρέπει να ταυτίζεται σχεδόν ο κάθε ομοφυλόφιλος της χώρας αλλά τεσπα...). Πρέπει να έχει μία μανία με την Αγγλία αφού πέραν του ότι γράφει πως του αρέσουν οι βρετανικές σατιρικές εκπομπές χρησιμοποιεί τη λέξη bloke στον τίτλο του που είναι μία από τις πλέον χαρακτηριστικές βρετανικές λέξεις... Μετά από μένα το αμερικανάκι, έρχεται στην blogόσφαιρα και ένα... βρετανάκι!

Περιμένουμε πως και πως να μάθουμε για σένα closeted bloke...



12 σχόλια:

  1. Άραγε είναι καλό που οι μισοί ομοφυλόφιλοι της χώρας έχουμε ταμπουρωθεί πίσω από έναν υπολογιστή και γράφουμε για τα εσώψυχά μας; Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε άλλα πράγματα;
    Όπως και να 'χει ευχαριστώ πολύ για την ανάρτηση και ελπίζω να βρεθούν κι άλλα άτομα που θα ταυτιστούν με τη γκρίνια μου και θα εκτιμήσουν τη μισανθρωπία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς όρισε λοιπόν κι εσένα σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
    Καλή Σαρακοστή να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ξεκίνησα έτσι (ταμπουρωμένος) αλλά πλέον προσπαθώ να κάνω και άλλα πράγματα. Αυτή την περίοδο προσπαθώ να κάνω coming out σε όλα τα άτομά που υπάρχουν στη ζωή μου (ακόμη και σε όχι και τόσο κοντινά...) ενώ παράλληλα προσπαθώ να τους βγάλω και από την άγνοια.

    Πίστεψέ με επειδή έτσι ξεκίνησα και γω το blog (ως γκρινιάρης και μισάνθρωπος δηλαδή) πολλοί θα ταυτιστούν και θα σε εκτιμήσουν. Πρόχειρα-πρόζειρα μου έρχονται 2 bloggers... Ένας επαρχιώτης γκρινιάρης πχ που θα σε εκτιμήσει και θα ταυτιστεί είναι ο g for george (αν καταφέρει τελικά να επιζήσει από τη γρίπη που τον ταλαιπωρούσε... :p) ένας μισάνθρωπος 20ρης πχ που επίσης θα ταυτιστεί είναι ο aizen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @turi
    Υποχρέωση μου... (με βλέπω να ηγούμαι οργανώσης σε λίγο καιρό που θα λέγεται Καταπιεσμένοι 20ρηδες gay επαρχιώτες bloggers! :P)
    Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχει γεμίσει ο τόπος πούστηδες. Ουυυυ 666!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όχι μόνο πούστηδες.Γκρινιάρηδες και μισάνθρωπους.Δεν βλέπω κάτι κακό στην μισανθρωπιά προσωπικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aρχίζω να σκεφτομαι πως τελικά δεν είναι στερεότυπη η αντίληψη ότι οι gay είναι κακιασμένοι, γκρινιάρηδες και μισάνθρωπο! lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά, κι εγώ στην επαρχία ζω και closeted είμαι αν και αρκετά μεγαλύτερος σε ηλικία από εσάς!
    Οπότε προσθέστε άλλον έναν :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @george Μήπως να ηγηθείς εσύ τότε της οργάνωσης που έχεις και μεγαλύτερη εμπειρία? Βλέπεις δε λέω ηλικία! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ε ναι αλλά ο αρχηγός πρέπει να έχει κάνει σεξ να μην είναι παρθένος χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πάλι μου παρενοχλείς τους σχολιαστές ρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ααα με τους ανθρώπους που γνωρίζω προσωπικά έχω ένα θάρρος παραπάνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή