Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Μία ευχάριστη έκπληξη...

Δυστυχώς χάσαμε κυρίες και κύριοι. Η επιλογή που έγινε στον ελληνικό τελικό της Eurovision ήταν αυτή του Λούκα Γιώρκα. Να σας πω την αλήθεια μόλις είδα απόψε όλα τα τραγούδια είχα καταλάβει πως αυτό θα κέρδιζε. Ακόμη και εγώ είχα βρεθεί σε δίλημμα να φανταστείτε! Ποιος εγώ που διαρρήγνυα τα ιμάτιά μου για τη Nikki μέχρι πριν λίγες ώρες. Η Nikki απλά με απογοήτευσε και για να πω την πάσα αλήθεια το χορευτικό της στο ξεκίνημα μου θύμισε και λίγο Tron... Να φανταστείτε κανα δυο τρίχες μου πήγαν να σηκωθούν την ώρα που άκουγα το ζειμπεκοραπ, αλλά συγκρατήθηκα γιατί δεν είχα ακούσει ακόμα τη Nikki. Αφού την άκουσα και απογοητεύτηκα, είπα να αφήσω στην τύχη της τη διαδικασία και να μη ψηφίσω. Οι γονείς όμως είχαν πορωθεί (αυτό που έχω καταφέρει να τους κάνω πιο φανατικούς κι από μένα πολύ το χαίρομαι!) και ήθελαν σόνι (έτσι γράφεται καλέ?) και καλά να τη ρίξουν τη ψήφο τους στο ελληνοκαναδάκι...

Πραγματικά ανυπομονώ να δω πως θα τα πάει αυτό το τραγούδι. Αν και θεωρώ πως λόγω διαφορετικότητας και λόγω γενικότερης ισχυρής παρουσίας της Ελλάδας στο διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια θα τα πάει περίφημα!

Η βραδιά όμως είχε μία ευχάριστη έκπληξη! Αυτή δεν ήταν άλλη από το τραγούδι της Κύπρου. Με άγγιξε τόσο πολύ... Τρελάθηκα που έβλεπα την ιδέα μου για να χρησιμοποιήσουμε σε ένα τραγούδι σαντούρι να γίνεται πραγματικότητα. Αυτός ο ανατολίτικος ήχος μπλεγμένος τόσο όμορφα με ηλεκτρική κιθάρα και ντραμς σε ταξιδεύει... Με έκανε να ανατριχιάσω (και εδώ δεν είχα λόγο να συγκρατηθώ!).




Βέβαια την τύχη της Κύπρου την ξέρουμε. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα περάσει ούτε στον τελικό... Αλλά φέτος (όπως και κάθε χρόνο ως αιώνια αισιόδοξος!) ελπίζω να την κάνουν τη δουλειά οι επιτροπές και να βρεθεί στον τελικό!

23 σχόλια:

  1. καλά της Κύπρου δεν ακούγεται. για να το τραγουδήσει κάνας Κότσιρας είναι. Το βιντεοκλίπ έχει επίσης την αισθητική από τα Τούρκικα σίριαλ που βλέπει ο πατέρας μου στην τηλεόραση. φρικαλέο. Αχ να κανονίσουμε να δούμε μαζί φέτος Γιουροβίζιον που ταιριάζουν τα γούστα μας χαχαχαχαχα
    . Το γκομενάκι πάντως που τραγουδάει είναι hot.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχα
    Πάντως να ξέρεις αν δεις μαζί μου Eurovision θα έχεις τις βαθμολογίες κάθε χώρας πριν τις δώσουν οι εκφωνητές! Τόσα χρόνια έχω μάθει να τις προβλέπω με 90% επιτυχία!

    Μην κοιτάς το κλιπ ρε! Δεν ειχαν λεφτα οι άνθρωποι... Κάτσε να το δεις παρουσιασμένο στο Ντυσελντορφ και θα σου πω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι τι να σε πώ θα σκίσουν όπως έσκισε η Νίκη χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπαθούσα να δω τι μου θυμίζει το σκηνικό στο δάσος από 2:10 εως 2:40. Έστυψα το μυαλό μου και το βρήκα! Μου θυμίζει αυτό: http://justaboutadream.blogspot.com/2008/03/blog-post_05.html

    Ακριβώς έτσι την είχα τη σκηνή στο μυαλό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1) Η Nikki απογοήτευσε και μένα, οπότε μη μου το χτυπάς!
    2) Δεν είπα ότιθ θα τα πάνε καλά. Η Κύπρος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει παράδοση με το να πατώνει...
    3) Τον θυμήθηκα επειδή τον διάβασα πρόσφατα και επειδή η εικόνα μου θύμισε αυτό το ποστ του! Έχω καταβροχθίσει blog και blog τον τελευταίο καιρό, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα φαινόταν φως φανάρι ότι θα έβγαινε αυτό. Μάλιστα απορούσα που τα προγνωστικά έδιναν πρώτο το I don't wanna dance, τότες μέρες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα παρακολούθησα πολύ φευγαλέα είναι η αλήθεια μιας και είχα σαπίσει στο καναπέ και έκανα ατέλειωτο zaping. Ομολογώ, όμως, ότι κανένα δεν μου άρεσε. Η Ψυχράμη ήταν πολύ καλή ως παρουσία, αλλά από τραγούδι ήταν χέσε μέσα! Της Κύπρου το τραγούδι και εμένα με άρεσε αρκετά. Ενδιαφέρον ήχος, παράξενη μίξη, αλλά μεταξύ μας στη Eurovision θα πάει άπατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Νίκι καλή μου φάνηκε φωνητικά, αλλά την περίμενα πιο εντυπωσιακή πάνω στη σκηνή. Εντελώς δευτεράντζα η Ψυχράμη, αλλά τουλάχιστον το ζούσε η κοπέλα βρε παιδί μου! Το τραγούδι της Κύπρου (όπως και της Βουλγαρίας) μου φάνηκε πιο συμπαθητικό στο live από ό,τι το είχα ακούσει μέχρι τώρα, αλλά μέχρι εκεί.

    Το τραγούδι που διαλέξαμε τα σπάει, ο Λούκας είναι απλά Παίδαρος με το Π κεφαλαίο και ο Στέρεο Μάικ πολύ καλύτερος στη σκηνή από ό,τι τον περίμενα. 'Ομως ο Ρήγος πρέπει να δουλέψει λίγο τη χορογραφία γιατί αυτό που παρουσίασαν χτες ήταν της πλάκας εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πόσο πεινασμένος πρέπει να είναι κάποιος για να βλέπει παίδαρο τον Λουκά χαχααχαχα?? τουλάχιστον τώρα ξέρουμε πως πέρασε χαχαχα. Ο Ρήγος πάντως έχει καταντήσει γελοίος να σκηνοθετεί συνέχεια μπουζουξίδες. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @george Όντως τι με έκανε να νομίζω πως ο κόσμος θα αγνοούσε τα μπουζουκόβια ένστικτά του? :P
    Πάντως αν η Nikki είχε κάνει μία καλύτερη εμφάνιση πιστε΄ύω θα τα είχε καταφέρει...

    @zero Και μένα η Ψυχράμη με εντυπωσίασε (όσο δε με ενοχλούσαν τα κάκιστα αγγλικά της). Να φανταστείς εκεί που ξαπλώνει πάνω στις χορεύτριες και ανοίγει τα πόδια μου ξύπνησε τα straight ένστικτά μου! :p
    Μεταξύ μας ότι και να στείλει η Κύπρος, άπατο πάει! lol

    @GSH Ποια Nikki ήταν καλή φωνητικά καλέ? Λαχάνιαζε η κοπέλα και πασχιζε να βγάλει τις ψηλές νότες... Η Ψυχράμη άνετα θα μπορούσε να εκπροσωπήσει επάξια τα Σκόπια ή τη Λευκορωσία που έχουν και μία τάση προς trash γκομενίτσες! ;)

    Ο Λούκας τώρα. Εντάξει καλός είναι αλλά όχι και παίδαρος. Αν ήταν να στείλουμε τον πιο ωραίο θα στέλναμε τον frontman των κόκκινων χαλιών! Η παρουσίαση του τραγουδιού ΤΡΑΓΙΚΗ! Αλλά το τραγούδι πιστεύω έχει προοπτικές για καλή παρουσίαση...

    @mahler Μη μου παρενοχλείς τους σχολιαστές ρε! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίο γκομενάκι κι αυτό που λες, αλλά περισσότερο της "διπλανής πόρτας" και πάντως όχι τόσο εντυπωσιακός όσο ο Λούκας (ύψος, αναλογίες, κατατομή προσώπου κτλ) Επιπλέον τραγουδούσε ψιλοχάλια.

    Πάντως o Κοκκινοχάλης φαίνεται να έχει "φουσκώσει" αρκετά στο γυμναστήριο τώρα τελευταία, οπότε για να μην είμαι άδικος αυτό του το αναγνωρίζω :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγω πειραζει που πληττω θανασιμα με γιουροβιζιον?πειτε μου,ειμαι κακος γκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @aizen999
    δεν είσαι καν αδερφή ουυυ κρyφοstr8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Gay in Evia
    όσο για τους σχολιαστές οι γνώμες τους κατατίθενται ελεύθερα και κρίνονται επίσης ελεύθερα. Και να φανταστείς πως λογόκρινα εαυτόν επειδή σε σεβάστηκα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @GSΗ Πρέπει να δεις εμένα για να καταλάβεις τι πάει να πει εντυπωσιακός... :D Αυτές οι ουλές ρε παιδί μου όμως με χαλάνε. Τον άλλο δεν τον λες πάντως της διπλανής πόρτας. Και αν είναι της δικής σου διπλανής πόρτας πες μου που μένεις να μετακομίσω! lol

    @aizen Εσυ είπαμε δεν είσαι gay! 1) το είπε ο αδεφός σου στο coming out σου. 2) Το είπες εσύ στην τελευταία σου ανάρτηση! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ναι...μαλλον πρεπει να αποδεχτω ποιος ειμαι και ν'αρχισω να ρευομαι και να χουφτωνω περαστικες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να σου πω... το (άθλιο) τραγούδι της Κύπρου σου άρεσε ή το γκομενάκι που το τραγουδάει; Την αλήθεια λέγε!
    Αιζεν, οι στρειτ ρεύονται και χουφτώνουν περαστικές; Τέτοια αντίληψη έχεις για τους στρέιτ; Σοβαρά; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oι ουλές; Ποιες ουλές;;; Παιδί μου είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο άτομο; Τον ψηλό, μελαχρινό, γαλανομάτη; Μπας και κοιτάς κανέναν άλλο; :-Ρ

    Τι ουλές, στον πόλεμο πήγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @gay super hero
    το δεξί του μάγουλο είναι γεμάτο σημάδια τύπου ανεμοβλογιά ή δεν ξέρω κι εγώ τι. σαν πυροβολημένος είναι. Χωρίς το μακιγιάζ φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @aizen Εγώ ήδη ρεύομαι και χουφτώνω περαστικές. Υπονοείς ότι κάτι δεν κάνω καλά...?

    @marion Εντάξει καλός είναι μωρέ. Όταν το μοντέλο του θα βγει και σε medium (γιατί τώρα βγαίνει μόνο σε xs) ειδοποιήστε με!

    @gsh just check your mail!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. άντε να έρ8ει η eurovision να χαζέψουμε κανένα γκομενάκι από κανένα χορευτικό άλλης χώρας!

    αιζεν: το ξερωωωωωωωωωωωωωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή