Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Περί ανέμων και υδάτων...

Πάει ο παλιός ο χρόνος. Επιτέλους φεύγει και στο καλό να πάει!

Παρότι ήταν ένας χρόνος που φαινόταν πως ξεκινούσε με τις καλύτερες προοπτικές, τα πράγματα άλλαξαν στην πορεία με αποτέλεσμα να χαίρομαι που φεύγει και ας φορτώνομαι άλλον ένα χρόνο στην καμπούρα μου!

Περιττό να πω πως ίσως αυτό το blog να είναι ότι καλύτερο για εμένα για το κλείσιμο του χρόνου. Είναι μία διέξοδος. Μέχρι πριν λίγο καιρό αισθανόμουν χάλια. Αλλά με το που ξεκίνησα να γράφω σα να άρχισε να φεύγει ένα βάρος από πάνω μου. Η αλήθεια είναι πως με όσους συναναστρέφομαι είμαι πολύ γελαστός χαρούμενος και εξωστρεφής, ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση δίνω. Από ότι έχω καταλάβει όμως αυτό πρέπει να είναι η άμυνα μου. Για να μη τα πολυλογώ, το γεγονός ότι είμαι συνεχώς χαχαχα-χουχουχου με όλους με είχε καταστήσει ιδιαιτέρως μίζερο τον τελευταίο καιρό. Μέχρι που άρχισα να γράφω εδώ. Από τότε άρχισα να βγάζω εδώ τη μιζέρια μου και ξαναείμαι πολύ καλύτερα.

Πάντως έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως το γράψιμο σε αυτό το blog δε θα αποτελέσει ένα ακόμη από τα πολλά project που κατά καιρούς βρίσκω για να... "μουδιάζω πνευματικά" (αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο) και να έχω απλά κάτι να ασχολούμαι.

Θα κλείσω αυτό το ποστ με το βιντεάκι με ένα από τα τελευταία μουσικά μου κολλήματα (που είναι και ελληνική παραγωγή βεβαίως-βεβαίως) αλλά και μία ερώτηση...


Το τεκνό του βίντεο είναι το ίδιο με αυτό που συμμετέχει στην εκπομπή της Γερμανού?

Άντε Καλή Χρονιά να έχουμε!

5 σχόλια:

  1. Αυτός ο χρόνος να φύγει και να πάει στο καλό. Συνέβησαν και θετικά αλλά τα αρνητικά ήταν για να 'ναι...

    Το μπλογκ είναι μια διέξοδος, το ξέρω από προσωπική πείρα μιας και το δικό μου κλείνει τριάμισι χρόνια. Μια φιλική και.. συναδελφική συμβουλή μόνο: γράφε αυτά που θες, ακόμα και προσωπικά σου πράγματα, όμως μην είσαι πολύ ανοιχτός σε λεπτομέρειες. Ο κόσμος είναι πολύ μικρός, πίστεψέ με.

    Επίσης, να θυμάσαι ότι κάποια πράγματα είναι για να τα μοιραζόμαστε με πολύ κοντινούς μας ανθρώπους :-)

    Μια καλή νέα χρονιά να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks για τις συμβουλες! Καλή χρονιά να έχουμε!

    Όσο για το blog σου, δεν είναι μόνο ότι είναι 3μιση ετών! Έγραφες και συχνά αναρτήσεις! Ενώ όλων των υπολλοίπων τα blogs μου πήραν μερικές ώρες να τα διαβάσω από αρχή μέχρι τέλος το δικό σου διαβάζω-διαβάζω και δεν τελειώνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, η αλήθεια είναι ότι το μπλογκ μου έχει τον ατελείωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι όμως το τελείωσα! Έριξα πολύ γέλιο. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο δεκάωρο! Το έκανα με δόσεις όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά να έχεις με υγεία, αγάπη και πολύ χαρά! Ευτυχισμένο το 2011! Να περάσεις υπέροχα αυτές τις μέρες! Πολλά πολλά φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή