Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Λίγα λόγια για μένα...

Είμαι εικοσιτεσσάρων ετών. Κοντεύω να τελειώσω μια σχολή της Αθήνας και να ενταχθώ και εγώ σε αυτό που λένε... άνεργοι οικονομολόγοι! Μετά το τέλος των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων και λόγω οικονομικής κατάστασης της οικογένειας αναγκάστηκα να επιστρέψω πίσω στην Εύβοια. Όχι πως στην Αθήνα ήταν ιδιαίτερα καλά. Μάλλον βαρετή θα χαρακτήριζα την εκεί ζωή! 

Με ένα κάπως σοβαρό ορθοπεδικό πρόβλημα υγείας και θεωρώντας πως το ότι ήμουν gay ήταν ίσως ότι χειρότερο μπορούσε να μου έχει συμβεί ξεκίνησε η φοιτητική μου ζωή! Ε, δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να κλειστώ στον εαυτό μου και να περάσω μια μικρή κατάθλιψη!

Έκτοτε δεν έχουν αλλάξει πολλά! Εντάξει, κατάθλιψη δεν έχω πια και έχω συμφιλιωθεί με την σεξουαλική μου ταυτότητα. Αλλά η ζωή παραμένει βαρετή. Σε αυτό μάλλον ευθύνομαι εγώ που δεν επιδιώκω να διεκδικήσω αυτά που πραγματικά θέλω! Να φανταστείτε η δημιουργία αυτού του ανώνυμου blog (το να πω δηλαδή την αλήθεια για μένα ακόμη και σε μένα!) είναι ότι πιο extreme έχω κάνει ποτέ.!

Αυτά προς το παρόν και θα επιστρέψω σύντομα!

2 σχόλια:

  1. Περιμένουμε να μάθουμε για σένα λοιπόν :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε σου βγάζω το καπέλο για πάρα πολλούς λόγους. Μόλις ξεκίνησα να σε διαβάζω και πραγματικά νιώθω περήφανος που υπάρχει ένας Ευβοιώτης τόσο μάγκας όπως εσύ. Θα χαιρόμουν πολύ να σε γνώριζα από κοντά. Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή